Corcuera i Porras

Quins seran els nous regidors del PSC?

Un vell conegut de la política i una cara nova. Així són els nous regidors del PSC a l’ajuntament de Sabadell, que substituiran els dimissionaris Cristian Sánchez i Anna Carrasco. Es tracta de Carlos Corcuera, número 8 a la llista del 2015, i de Mercè Porras, que va anar de número 10 a les llistes. Els nous regidors prendran possessió de la seva acta en el proper ple, el mes d’octubre. 

Carlos Corcuera va ser diputat al Congrés entre els anys 2004 i 2015, quan en va sortir. Actualment exerceix com advocat especialista de Dret Civil i consultor de seguretat vial i mobilitat. Durant els seus anys al Congrés dels Diputats, va fer una tasca discreta dins el grup socialista. Potser el moment on més va fer-se pública la seva presència va ser durant la reforma de la llei de seguretat vial. Va ser portaveu dels socialistes a la Comissió de Seguretat Vial i Mobilitat Sostenible, i portaveu també de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions. Corcuera va néixer l’any 1969, és llicenciat en Dret, en Ciències Polítiques i Sociologia, i en Filosofia i Lletres. Ha fet estudis de Gestió Pública a l’IESE i té un postgrau en Dret de Tecnologies de la Informació a ESADE.




Per altra banda, també s’incorporarà al ple Mercè Porras, nascuda l’any 1987 i veïna de la Plana del Pintor. És tècnica en Educació Infantil i Animació Sociocultural, fent de monitora d’oci i temps lliures a casals de la ciutat i treballant a diverses escoles bressol. Va ser membre de la Coordinadora Nacional d’Avalot-Joves de la UGT i va ser primera secretària de la JSC a Sabadell. Porras és molt propera a l’actual primer secretari socialista a la ciutat, Pol Gibert.

Foto portada: Corcuera i Porras. Autor: cedida. 

Comments are closed.