Rodríguez (Seguretat): la detenció de la noia de 14 anys va ser “ajustada a procediment”

Quatre dies després de saber-se per aquest digital que la família d’una noia de 14 anys ha denunciat un agent de la Policia Municipal per lesions durant una detenció policial a la Rambla el 18 de gener, el govern municipal tanca files amb la policia i defensa l’actuació policial.

La investigació interna duta a terme ha finalitzat, segons es deriva del fil de piulades del tinent d’alcaldessa de Seguretat i Cohesió Territorial, Jesús Rodríguez (PSC). El regidor assegura que davant l’avís d’un comerç d’un intent de robatori, els agents tenien l’obligació d’identificar les persones sospitoses i, al ser menor, posar-ho en coneixement de la Fiscalia de Menors i la família.

Segons Rodríguez, la resistència activa de la menor va complicar la situació. Tot i així, el regidor assegura que l’actuació policial va ser ajustada al procediment. Així mateix, Rodríguez mostra el seu “suport a tots i totes les agents que fan la seva feina en situacions difícils i complicades.

A banda de la investigació interna que ha dut a terme l’Ajuntament, la detenció està judicialitzada ja que el pare de la noia, de 14 anys, va denunciar els agents per lesions davant el jutjat d’instrucció número 3 de Sabadell el passat dissabte.

Més informació:

Foto portada: el tinent d’alcaldessa de Seguretat, Jesús Rodríguez. Autor: David B.

Comments are closed.