Roger Vilaret, nou president d’ERC Sabadell

Canvis a la direcció sabadellenca d’Esquerra Republicana. L’enginyer Roger Vilaret ha estat escollit president de la secció local del partit amb un 88 per cent del suport de l’assemblea. Substitueix l’actual regidor Santi Valls, que ocupava el càrrec des de l’any 2017. Els republicans han celebrat recentment una reunió per renovar la seva executiva, que ha canviat 6 dels seus 10 integrants.

Una vegada elegit, el nou president ha destacat que els republicans volen “construir i liderar una majoria alternativa a Sabadell que es cregui de debò que el català és la llengua de cohesió del país, que es prengui seriosament el canvi climàtic i que treballi activament per la igualtat social i d’oportunitats per a tothom”. Així mateix, sobre la nova direcció del partit remarca que han volgut “recollir l’experiència” de regidors anteriors i “experiències d’altres espais”.

Qui és qui a la nova executiva?

La nova executiva d’Esquerra Republicana Sabadell la integren Roger Vilaret (president), Èlia Soriano (secretaria General i Comunicació), Raül Garcia Barroso (secretaria d’Organització i Política Municipal), Elena Martínez (vocalia de Política Municipal), Ramon Henares (secretaria de Finances), Marc Serrano (Secretaria de Llengua i Cultura), Pere Farrés (secretaries d’Entorn i Dinamització i de Transició Energètica), Laura Rodríguez (secretaria de Relacions amb les Entitats), Iolanda Furriols (secretaria de Relacions amb les Associacions Veïnals) i Manel Ruiz (Secretaria de Relacions amb la Militància i coordinació de grups de barri).

Professionalment, Roger Vilaret és enginyer tècnic informàtic. La seva carrera professional va començar com a desenvolupador de programari al Circuit de Catalunya, tasca que va continuar desenvolupant a la Mútua General de Catalunya i a l’empresa sabadellenca Denario. Fa vuit anys que treballa a la Barcelona School of Economics (BSE), on ha estat responsable de l’àrea de Programari durant sis anys i ara en fa dos que n’és de la de Sistemes i Seguretat Informàtica. Ha estat vinculat a ERC i altres entitats com Òmnium Cultural, Creu Roja, Greenpeace i Oxfam Intermón.

Foto de portada: Roger Vilaret. Cedida.

Comments are closed.