Carles Rossinyol

Rossinyol (CiU): “Algunes inversions de la Generalitat a Sabadell es queden sense pressupost”

El portaveu del grup municipal de Convergència i Unió, Carles Rossinyol, ha criticat durament la CUP per no haver aprovat els pressupostos de la Generalitat de Catalunya. Considera que es tracta d’un acte de deslleialtat amb la ciutadania i el procés independentista, i assegura que des de Junts pel Sí “no trontollaran” per seguir endavant amb el projecte sobiranista.

Rossinyol ha explicat en roda de premsa que prorrogar els pressupostos comporta no poder fer noves inversions i, per tant, ha enumerat alguns dels projectes que hauran d’esperar un any més a rebre pressupost: inversions al Parc Taulí per sota dels quatre milions d’euros; programes per a la gent gran; les obres de les escoles Pau Vila, Trama i Virolet; l’enderroc i la construcció d’habitatges d’Arrahona; la construcció del CAP Sud a Campoamor i d’algunes de les obres del perllongament dels FGC.




Des de la formació convergent critiquen tant el paper de la Crida per Sabadell, formada entre altres per la CUP, com el d’ERC en els seus pactes a nivell local i nacional:

A Sabadell la CUP, aquí amb la marca de la Crida, està exigint una sèrie de coses com a govern que la CUP en el Parlament està impedint, i això no té cap mena de sentit. D’altra banda a Sabadell ERC pacta amb qui al Parlament els hi tomba els pressupostos,  recordem que qui els ha elaborat és el conseller i vicepresident Junqueras”, ha conclòs Rossinyol.

El cap de files convergent ha lamentat que no es puguin fer aquestes inversions quan “aquests diners hi són”, per l’augment dels ingressos de la Generalitat, però en no haver-hi pressupostos no es podran gastar.

Foto portada: el portaveu convergent, Carles Rossinyol, en la roda de premsa. Autor: A. Pujadas.

Comments are closed.