Foto portada: Rossinyol i Mascarell, aquest dimarts a l'Àgora. Autor: O.Orriols.

Rossinyol (CiU) incorpora les conclusions del cicle ‘Sabadell a debat’ al seu programa

El principal partit de l’oposició municipal, Convergència i Unió, assumeix les conclusions del cicle ‘Sabadell a debat’ de la Fundació Bosch i Cardellach. Asseguren que incorporaran les conclusions de la FBC al seu programa electoral.

Tal com ha explicat ja iSabadell (més info: ‘10 mesures de la Fundació Bosch i Cardellach per reactivar Sabadell‘) aquesta institució acadèmica de la ciutat ha debatut en els darrers mesos les fortaleses i debilitats de Sabadell. Una ciutat mancada de projecte de debat i que viu un cert decliu emocional, econòmic i social. L’entitat volia recuperar l’impuls, traçar el seu full de ruta i influir en qui pot prendre decisions presentant unes conclusions i fent-les públiques.

De moment, Convergència i Unió ja ha fet públic que incorporarà en el seu programa electoral les conclusions del document ‘Sabadell a debat’.

Moltes de les idees van en la línia del que nosaltres volem nosaltres per Sabadell, que és que sigui un pols d’atracció econòmica, per això integrem les propostes”, ha explicat l’alcaldable de CiU, Carles Rossinyol.

El document proposa millorar les connexions entre l’eix central de Sabadell i l’Eix Macià, millorar els accessos al Rodal i potenciar la qualitat de l’espai natural o recuperar el paper de la indústria, així com potenciar elements singulars, com la investigació al Taulí. També es demana una relació més directa i eficaç entre representants i representats, creant un Consell de Cultura o potenciant el Consell de Ciutat.

El portaveu de CiU, Carles Rossinyol, va assistir dijous a la presentació de les conclusions del debat. També ho va fer uns minuts el candidat socialista a l’alcaldia, Josep Ayuso.

Foto portada: el portaveu de CiU a Sabadell, Carles Rossinyol, i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, fa uns dies a l’Espai Àgora. Autor: O.Orriols.

3 Comments