Vacances govern

S’acaben les vacances pel govern local

  • L’equip de govern fa la primera reunió després de les vacances estivals.

  • Asseguren que la lluita contra la crisi marcarà l’acció de govern aquest curs.

L’equip de govern de Sabadell, format pel PSC, s’ha reunit aquest matí per primer cop després de les vacances estivals. Aquesta setmana s’han reincorporat els membres de l’equip de govern, amb el ple municipal a l’agenda de la setmana vinent i també la Festa Major.

Precisament la Festa Major ha estat un dels temes que han centrat la trobada. S’han tancat els últims preparatius. L’alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, ha assegurat que la Festa Major “ha de servir per gaudir de les activitats festives, però també per ser conscients de la gran fortalesa de la ciutat, de la riquesa cultural, esportiva i cívica de Sabadell”.

D’altra banda, el govern assegura que les línies de treball prioritàries són aplicar el Pla d’Habitatge, que es va aprovar fa uns mesos, mantenir els ajuts de Serveis Socials i lluitar contra els efectes de la crisi amb mesures com els ajuts per al material escolar, presentats aquest mateix dijous, o tenir a punt els equipaments educatius pel nou curs escolar.

Estem treballant intensament per donar resposta a les necessitats assistencials a aquelles persones que estan patint els efectes de la situació econòmica i per això tenim prioritats clares, com mantenir la igualtat d’oportunitats en l’educació i garantir que tots els nens i nenes de Sabadell poden iniciar el curs comptant amb material escolar”, afegeix Sánchez.

La reunió ha comptat amb la presència de bona part dels regidors municipals. Tant els que tenen funcions de govern com de dos que no en tenen cap: Manuel Bustos i Paco Bustos. També hi han assistit tècnics i caps d’àrea.

Foto portada: Reunió del govern local, aquest dijous. Autor: Aj. Sabadell.

2 Comments