Foto portada: el cap de l'oposició a Catalunya, Salvador Illa, el segon per l'esquerra. Autor: Salvador Illa via Instagram.

Salvador Illa (PSC), a La Llanera Trail

El president del grup parlamentari de PSC i cap de l’oposició a Catalunya, Salvador Illa, ha participat aquest diumenge a la Llanera Trail, la cursa de muntanya que organitza la Unió Excursionista de Sabadell pel Rodal. Illa ha corregut la Mitja Marató.

La vuitena edició de La Llanera Trail ha tingut un corredor de llarga distància en la política com Salvador Illa, exministre de Sanitat i actualment cap de l’oposició parlamentària a Catalunya. És coneguda la seva afició pel running (ha fet la Mitja de Granollers en diverses ocasions). Aquest diumenge s’ha estrenat a Sabadell amb La Llanera Trail.

D’entre les tres distàncies (14 quilòmetres, mitja marató i marató de muntanya) el vallesà Illa (és i resideix a La Roca del Vallès) ha optat per la Mitja Marató. Ho ha fet públic mitjançant el seu compte d’Instagram. Illa ha departit amb l’alcaldessa de Sabadell i el president de la UES a la sortida.

Illa ha acabat la cursa amb un temps oficial de les dues hores i 17 minuts per fer els 21 quilòmetres de la mitja marató. Ha fet la cursa amb un petit grupet afí, acompanyat de l’alcaldable del PSC a Berga, Albert Garcia Marín, o el membre de l’executiva del PSC a Sabadell Toni Rodríguez Frías.

Foto portada: el cap de l’oposició a Catalunya, Salvador Illa, el segon per l’esquerra. Autor: Salvador Illa via Instagram.