Foto portada: Vidal, dissabte, a Can Rull. Autor: David B.

Segon toc d’atenció de la Comissió de Garanties de Podemos a la direcció local i a ICV-EUiA

La Comissió de Garanties Democràtiques de Podemos torna a parlar sobre aspectes de Sabadell. Han fet públic un comunicat deixant clar que la formació lila no es presenta a les municipals i exigint a ICV-EUiA que deixi d’usar el nom de Podemos en tot el material propagandístic de la candidatura Unitat pel Canvi a Sabadell.

És el segon toc d’atenció de Garanties a la política duta a terme per Podemos a Sabadell i en especial al seu secretari general, Ramon Vidal. Ara Garanties assegura que l’acord entre la direcció local de Podemos i ICV-EUiA per constituir Unitat pel Canvi a Sabadell és “il·legítim” ja que es va prendre contra la voluntat expressada en votació de donar suport a una agrupació d’electors.

Garanties demana, en un comunicat signat per Quim Cornellà, secretari de la comissió, que es deixi d’usar el nom de Podemos de forma “immediata” en el material gràfic, telemàtic, xarxes socials i qualsevol altre de la llista Unitat pel Canvi a Sabadell, a qui defineixen com “marca blanca” d’ICV-EUiA. La Comissió de Garanties amenaça la coalició ecosocialista d’anar als tribunals per “suplantació de personalitat”. “Estan generant un error o confusio entre la ciutadania i un greu perjudici al nostre partit Podemos”, finalitzen.

Foto portada: Ramon Vidal, secretari general de Podemos. Autor: David B.

6 Comments