L'alcaldable de Sentim Sabadell, Marta Morell, amb part del seu equip. Autor: cedida.

Sentim Sabadell presenta els primers candidats a les eleccions del 2023

L’actual sòcia del govern Farrés, Marta Morell, oficialitza la seva candidatura per a les eleccions municipals del 2023. Sentim Sabadell és el seu nou projecte i aquest dilluns l’alcaldable ha donat a conèixer els primers 12 noms de la llista. Encara en falten més de la meitat, ja que l’equip estarà configurat per un total de 27 candidats, segons ha detallat el partit, i les últimes 15 places estan reservades per a “gent diversa que pugui atraure tot el talent que hi ha a la nostra ciutat”, en paraules de Morell.

Sentim Sabadell és la nova marca política amb què Marta Morell participarà a les eleccions del 2023. Morell és la tinenta d’alcaldessa de Participació, Benestar Animal i Feminismes des de l’inici del mandat, quan el PSC i Podem, aleshores liderat per la mateixa Morell, van arribar a un acord de govern batejat amb el nom ‘El pacte de la Concòrdia’ (més info: ‘Un any del pacte Farrés-Morell que va desencallar l’alcaldia‘). Aquest dilluns a la tarda ha presentat la seva nova aposta política a Cal Balsach, on ha donat a conèixer qui l’acompanyarà als comicis del 2023. Alguns dels principals candidats són el president de l’Associació de Veïns del barri de l’Eixample de Sabadell, Antonio Ontiveros; el president del Club de Petanca Arrahona-Merinals, Sergio Ortega; l’advocada sabadellenca especialitzada en dret de família i violència de gènere, Sandra Burgos; o el president de l’associació Poesia a Trenc d’Alba, Jesús Pico.

——-PUBLICITAT——-

——-PUBLICITAT——-

En total n’hi haurà 27 i aquest dilluns n’han presentat una dotzena. Morell, però, defuig del terme “llista electoral” i opta pel concepte “equip”: “al capdavall, allò que escollirem a les eleccions del maig del 2023 seran 27 persones que, com a regidors i regidores, representaran a tota la ciutat al ple municipal”, matisa. En aquest sentit, l’alcaldable de Sentim Sabadell, Marta Morell, ha apuntat que la formació serà “un espai clarament municipalista, que miri la ciutat des dels barris amb una sensibilitat inclusiva, igualitària i feminista”.

——-PUBLICITAT——-

——-PUBLICITAT——-

La presentació dels primers 12 candidats s’ha celebrat a Cal Balsach, on el partit ha aprofitat per fer una crida a la ciutadania en exposar que les 15 places restants estan obertes per a “gent diversa que pugui atraure tot el talent que hi ha a la nostra ciutat”. La primera presentació en societat va ser a l’abril al Casal Pere Quart (més info: ‘Morell presenta el nou cavall de batalla per les eleccions del 2023: Sentim Sabadell‘).

Foto portada: l’alcaldable de Sentim Sabadell, Marta Morell, amb part del seu equip. Autor: cedida.

FES-TE SUBSCRIPTOR!

Si t’agrada iSabadell, ajuda’ns a créixer i fes-te SUBSCRIPTOR. A més, tindràs avantatges exclusius.

Consulta AQUÍ els avantatges i FES-TE SUBSCRIPTOR ARA, AQUÍ.

Comments are closed.