Foto portada: el diputat Joan García, Sergio Salcedo, i el portaveu municipal, Adrián Hernández. Autor: @csabadell via Twitter.

Sergio Salcedo, nou coordinador local de Ciutadans

L’assessor del grup municpal de Ciutadans a l’Ajuntament, Sergio Salcedo, és el nou coordinador de l’Agrupació de Ciutadans a Sabadell. Salcedo pren el testimoni del diputat Joan García, que deixa el càrrec per complir els requisits interns del partit taronja després de coordinar l’agrupació sabadellenca pràcticament des de la seva creació.

Sergio Salcedo, 29 anys i llicenciat en Ciències Polítiques i Gestió Pública, és el nou coordinador local de Ciutadans. El jove pren el relleu de Joan García assegurant que vol convertir el partit taronja en “alternativa de govern l’any 2019”. Salcedo s’ha presentat aquest dimarts juntament amb l’anterior coordinador, el diputat Joan García, i el portaveu municipal, Adrián Hernández. El nou coordinador assegura que C’s té “bones expectatives” en la nova etapa, palesant que els taronges estan “liderant” l’oposició a Sabadell.

El nou coordinador manté que els afiliats i simpatitzants acabant decidint el rumb de Ciutadans a Sabadell, i aposta per “trepitjar el carrer amb il·lusió i ganes”. Ha destacat el treball de García, definint-lo com a “magnífic” i dels tres regidors, especialment del regidor José Luis Fernández, que va ser un dels fundadors de C’s a Sabadell.

Hernández: “Juli Fernàndez continuarà sent alcalde” 

Per la seva part, Hernández ha sostingut que caldrà preparar a Ciutadans per ser una alternativa de govern l’any 2019. “Juli Fernàndez continuarà sent alcalde” fins llavors, assegura, acusant el govern quatripartit del “govern del caos i de les promeses incomplides”. En definitiva, un govern “de transició”.

Foto portada: el diputat Joan García, Sergio Salcedo, i el portaveu municipal, Adrián Hernández. Autor: @csabadell via Twitter. 

Comments are closed.