L'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, al ple. Autor: David B.

Serracant avisa a Fiscalia que no pot impedir l’ús dels centres municipals l’1-O

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha fet arribar un escrit a la Fiscalia Superior de Catalunya en el que assegura que és impossible impedir que s’obrin els centres municipals aquest 1 d’octubre.

Els Mossos d’Esquadra van fer arribar a l’Ajuntament una acta de requeriment i informació comunicant que el personal municipal de diversos equipaments tenien el deure d’impedir l’obertura del centre el proper 1 d’octubre inclús si s’havien lliurat les claus i la contrasenya de seguretat o si hi havia duplicat.

En un escrit, presentat aquest dijous, Serracant assegura que els empleats no tenen facultats per autoritzar o denegar un ús de l’espai, ja que és funció de l’autoritat municipal. Per altra banda, segons l’escrit, tampoc és possible impedir-ne l’ús ja que, en tot cas, ho haurien de fer els cossos de seguretat.

Reunions amb els sindicats

El govern manté que la prioritat és defensar la seguretat jurídica dels treballadors municipals. En els darrers dies, s’han intensificat les reunions entre l’equip de govern i els representants sindicals, per informar-los de tots els aspectes en relació a l’1-O.

Foto portada: Serracant, en una compareixença pública. Autor: David B. 

Comments are closed.