Pol Gibert, votant a la consulta del PSC sobre els pactes de govern. Autor: cedida.

Els socialistes de Sabadell avalen els pactes per investir Pedro Sánchez president

Nou de cada deu militants del PSC de Sabadell donen suport als pactes per tornar a investir Pedro Sánchez president del govern espanyol. La seu socialista del carrer Latorre ha tret les urnes aquest dissabte per consultar a la militància sobre les darreres negociacions amb Sumar i partits independentistes. Durant la jornada van poder votar presencialment fins a les 20 hores, tot i que al llarg de la setmana ho han pogut fer virtualment.

Segons informa la secció local, el resultat a Sabadell ha estat d’un 89 per cent a favor de l’acord de coalició amb Sumar i dels pactes amb altres formacions polítiques per assolir la majoria necessària. El primer secretari del PSC Sabadell, Pol Gibert, i el primer secretari de la federació comarcal i diputat al Congrés, Paco Aranda, han votat presencialment i han fet una crida a la participació interna.

Gibert ha celebrat els resultats de la votació afirmant que l’acord “millorarà la vida i el dia a dia de la gent” i que “garantiran un govern d’esquerres quatre anys més per avançar en drets socials i laborals, convivència i diàleg”.

Foto de portada: Pol Gibert votant a la seu del carrer Latorre. Autor: cedida / PSC.

Comments are closed.