Toni Morral

El cerdanyolenc Toni Morral, nou delegat de la Generalitat a Barcelona

El Consell Executiu ha nomenat aquest dimarts els 8 delegats territorials. L’exdiputat al Parlament i actual membre de la direcció de JxCat, Antoni Morral, és el delegat de la Generalitat a Barcelona. Substitueix en el càrrec el sabadellenc Juli Fernàndez, que ara és diputat per Esquerra al Parlament.

Antoni Morral, nascut a Cerdanyola del Vallès l’any 1957, forma part de la direcció de Junts per Catalunya. Proper a Jordi Sànchez, va ser alcalde de Cerdanyola del Vallès per ICV i militant del partit ecosocialista fins el procés sobiranista. És funcionari a l’ajuntament de Sabadell i ha estat diputat al Parlament de Catalunya per Junts per Catalunya. Va ser la cara més visible de la Crida Nacional per la Independència, un projecte patrocinat per l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont que no va reeixir.

A banda de Morral, delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, l’exconseller d’Acció Exterior, Bernat Solé, ocupa la representació del Govern a Lleida; mentre que la diputada de JxCat Teresa Pallarès és la delegada a Tarragona. Els altres nomenaments són Ricard Pérez, a Alt Pirineu i Aran; Rosa Vestit, a la Catalunya Central; Laia Cañigueral, exdiputada d’ERC al Congrés, a Girona; David Alquézar, al Penedès; i Albert Salvadó, a les Terres de l’Ebre.

Foto portada: Toni Morral, al Parlament, en una imatge d’arxiu. Autor: ACN.

Comments are closed.