Una sabadellenca presidirà la Comissió d’Empresa i Coneixement del Parlament

La diputada de Ciutadans Laura Vílchez presidirà la comissió d’Empresa i Coneixement del Parlament de Catalunya, segons ha anunciat el partit taronja. 

Laura Vílchez Sánchez és sabadellenca i diputada al Parlament de Catalunya des de les eleccions del 27 de setembre de 2015. A més de presidir la Comissió d’Empresa i Coneixement serà membre de la comissió d’Economia i Infància. Vílchez ha encoratjat els membres de la comissió a fer un bon treball “en el marc de la cortesia i el respecte parlamentari” i demana “estar a l’altura de la nostra responsabilitat” als diputats.

Qui és Laura Vílchez?

La diputada de Cs va néixer a Sabadell l’any 1979. És diplomada en Ciències Empresarials i Màrqueting per l’escola de negocis EAE. Viu a la Creu Alta i té dos fills. Ha treballat en diverses empreses en els departaments d’administració. Va començar a militar a Ciutadans l’any 2010. L’any 2015 va ser la candidata número 4 de Ciutadans a Sabadell quedant fora del ple per un grapat de vots i al setembre va anar a les llistes del partit taronja a les eleccions al Parlament. Llavors sí hi va entrar. És diputada des d’aquell moment.

Actualment, a nivell orgànic, és secretària autonòmica de relacions institucionals de Cs a Catalunya i membre del consell general del partit.

Foto portada: Vílchez, en una imatge d’arxiu. 

Comments are closed.