Foto portada: porta d'accés a la seu de CDC, al carrer de Sant Quirze. Autor: cedida.

Unes pintades a la seu de Convergència provoquen una picabaralla amb les joventuts de la CUP

Convergència Democràtica de Catalunya ha denunciat públicament aquest dijous els atacs “vandàlics” que ha rebut a la seva seu per part del col·lectiu Arran, les joventuts de la CUP. “No és la primera vegada”, recorden. Arran reconeix les pintades.

Convergència (CDC) assegura que durant la nit de dimecres a dijous s’ha fet un “atac vandàlic” a la seva seu, al carrer de Sant Quirze, al Centre. “No és la primera vegada que es produeix i que ocasiona greus desperfectes al local”, sostenen. Lamenten que els atacs es pateixen de forma reiterada i demanen a la policia que actiun amb “contundència amb totes aquelles persones que són contràries a respectar les nromes de convivència i les diferents ideologies”.

Arran reconeix els fets

En resposta, Arran Sabadell reconeix haver dut a terme pintades a la façana de CDC aquest dijous. Les contextualitza en una campanya política: “considerem que l’actual xantatge dut a terme per Convergència sobre la CUP i l’esquerra independentista en general és inacceptable”. Arran demana a la secció local de Convergència la mateixa contundència davant dels casos de corrupció que afecten el seu partit o davant el “drama social” que han provocat el seus anys de govern. 

Així mentre Convergència manté que la seva seu ha estat atacada anteriorment per l’esquerra independentista. “En reiterades ocasions han fet pintades, han forçat el pany i han destrossat l’interfono” diuen. Però Arran nega els fets i recorda que les denúncies anteriors dels nacionalistes “van quedar en res”. 

Foto portada: porta d’accés a la seu de CDC, al carrer de Sant Quirze. Autor: cedida.

 

Comments are closed.