Publicitat a iSabadell

El diari digital de Sabadell és una gran opció per anunciar-se a la ciutat de Sabadell i la seva àrea d’influència. Amb sis anys de recorregut i una trajectòria solvent, trobareu tota la informació relativa als nostres serveis a través del Media Kit adjunt.

Si no podeu veure el Media Kit, només heu de clicar AQUÍ: Media Kit 2019. 

Audiència mesurada per  Logo OJD interactiva

L’audiència de iSabadell està auditada per OJD. L’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD) és una divisió d’Información y Control de Publicaciones que s’encarrega de la realització i verificació de les xifres de difusió de les publicacions venudes a tercers, i les enviades o distribuïdes de forma gratuïta, tant en format paper com a través d’Internet. Les dades auditades per l’OJD Interactiva inclouen el número de visites al web, les pàgines vistes, els visitants únics i la durada de les visites i visitant.

Historial de les certificacions de dades de iSabadell

iSabadell és mitjà associat del grup TotMedia

El diari digital de Sabadell és un mitjà 100 per cent independent. No obstant, estem associats al grup TotMedia, amb les principals capçaleres líders a l’àmbit del Vallès Occidental: Món Terrassa, Tot Sant Cugat, Bellaterra Diari o Tot Rubí. Així mateix, també en formen part al Vallès Oriental Contrapunt, Ara Granollers i Ara Vallès. Tot plegat conforma el principal conglomerat de mitjans als Vallesos, amb el suport a més d’un dels principals diaris digitals del país, El Món. 

iSabadell forma part de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC)

D’altra banda, iSabadell forma part de la principal entitat del sector de la premsa de proximitat i digital, l’AMIC.