Maridatge de vi i formatges, aquest trimestre al Vapor Llonch

21 cursos de cuina al Vapor Llonch aquest trimestre

  • L’Escola d’Hostaleria apropa la cuina, els còctes i l’enologia a aficionats i professionals.

  • El preu dels cursos oscil·la, però la mitjana és de 25 euros per tres hores.

El Vapor Llonch ofereix a través del seu web la informació sobre calendari, horaris i preus dels cursos. A nivell general, la majoria dels cursos tenen una única sessió i duren unes tres hores. Malgrat tot, també hi han alguns de dues, quatre i vuit hores. Finalment, hi ha un taller pràctic de tècniques bàsiques de cuina, de 30 hores en total.

Com conjuntar de forma adequada els formatges i el vi? Com taller de forma òptima el pernil? Què cal fer per preparar un bon còctel? Són algunes de les preguntes que els aficionats a la gastronomia es poden fer sovint, i que aquest trimestre vol respondre el Vapor Llonch a través dels seus cursos gastronòmics, que s’acaben de presentar.

Qualsevol persona amb interès per la cuina pot adreçar-se a aquesta formació. Han d’omplir el formulari a través del web de Vapor Llonch o dirigir-se a l’Escola d’Hostaleria de Sabadell en persona o a través de escolahostaleria@ajsabadell.cat.

Els tallers demostratius

En aquest apartat hi ha cursos de diferents sectors: pastisseria bàsica, pastisseria nivell 2, xocolata i bombons, cuina japonesa, cuina de carmanyola, cuina per celíacs, processament del peix cru, processament de les carns, fer el pa a casa, com taller el pernil, cuinar arrossos, cuina vegetariana.

Tallers pràctics

Iniciar-se en la cata de vins, la relació entre el formatge i el vi a través del maridatge, servei a taula i protocol o com fer bons gin tònics són algunes de les propostes pràctiques que ofereix l’Escola d’Hostaleria.  D’altra banda, hi haurà un curs de còctels, i tres cursos de cuina en anglès, en aquest cas, de dues, quatre i vuit hores.

Comments are closed.