Parquimetre

Acaba la treva de la zona blava

  • La zona blava serà gratuïta el 7 i el 9 de setembre coincidint amb la Festa Major.

  • Sabadell disposa de prop de 1.500 places de zona blava repartides entre el Centre i l’Eix Macià.

Aquest dilluns tornen a la normalitat les prop de 1.500 places d’aparcament de zona blava de Sabadell, tornant a ser de pagament dins dels horaris establerts.

Després d’un descans de dues setmanes, com acostuma a fer el consistori cada any durant mes d’agost, les places d’aparcament de rotació de la ciutat seran novament de pagament a partir d’aquest dilluns.

En les places d’aparcament de la zona blava, s’hi pot estacionar durant un temps màxim de 90 minuts, i les hores de pagament són de dilluns a divendres, de 9 del matí fins a dos quarts de 2 del migdia i de 4 a 8 del vespre. Els dissabtes l’horari és de 9 a 2 i de 4 a 8.

Places de zona blava

Segons l’Ajuntament, Sabadell disposa de 1.476 places de zona blava. Situades pricipalment en dues zones: el Centre i l’Eix Macià. Fa un any es va ampliar bona part de la zona blava al Centre (incloent l’àrea de la delegació d’Hisenda o els carrers Blasco de Garay i Riego o Estació) i també es va ampliar la zona blava de l’Eix Macià (arribant fins gairebé la Concòrdia) en l’avinguda de Francesc Macià. A aquestes places s’hi van sumar les 62 del solar de Pi i Maragall, a la Creu Alta. Per altre costat, s’han eliminat algunes places en zones on no hi havia prou rotació.

Foto portada: Un parquímetre tancat a la plaça Granados, el passat dimecres. Autor: David B.