Un moment de la fira Catavins 2012

Catavins: molt més que vi a Fira Sabadell

  • La fira Catavins divulga la cultura gastronòmica de qualitat.

  • Bon número d’expositors locals en un saló que vol consolidar la seva marca associada a Sabadell.

Aquest divendres ha donat inici la cinquena edició de la fira Catavins. A l’espera del dissabte al vespre i la nit, on s’han dipositat grans expectatives, i del diumenge, l’organització està molt satisfeta pel número de visitants. Catavins s’ha convertit en una marca amb un públic propi.

No és una fira de vins més. De fet, és un saló per divulgar la cultura vitivinícola des de molts punts de vista més que no pas cap altra cosa. En aquest sentit, es relaciona el vi amb la gastronomia, amb la cultura i amb tot allò que pugui tenir un bon affaire amb el caldo.

I és que hi ha molts cellers representats, un concurs de vi i la possibilitat d’adquirir-los però també un tast gastronòmic amb un bon grapat de restaurants i també algunes pastisseries per completar la visita. Les activitats de grups, xerrades i cates completen un programa atractiu que podeu consultar a la informació ‘Guia de Catavins en 10 punts‘.


Si no pots veure l’àlbum ‘Fira Catavins‘ ho pots fer a través de Flickr.

En els últims anys, 15.000 persones s’han apropat a Fira Sabadell en cada edició. Aquest any, s’ha ampliat l’horari per les nits, i s’ha obert el saló a altres begudes, com el gin-tonic o el vermouth. L’organitació ha assegurat a iSabadell que divendres ha anat molt bé i també el migdia d’aquest dissabte ha tingut una bona afluència de públic.

El pes de Sabadell

Catavins va néixer a Sabadell, i s’hi està consolidant. En aquest sentit, mostra a un públic eminentment metropolità molts establiments vinícoles i gastronòmics de la ciutat, com pastisseries, restaurants, negocis per internet i bodegues.

Comments are closed.