10 anys de música a Mola TV

  • Una gran festa i un recopilatori per celebrar els 10 anys d’emissions.

  • Mola Tv aposta per la proximitat i interacció amb l’espectador.

La televisió privada de Sabadell, Mola Tv, compleix 10 anys d’emissions ininterrompudes amb continguts musicals i d’entreteniment dirigits a un públic majoritàriament jove.

Mola TV, fundada a finals d’octubre de 2003, emet continguts audiovisuals per al Vallès i part de l’àrea Metropolitana de Barcelona, des dels seus estudis de la plaça de Catalunya de Sabadell. Aquesta televisió aposta per un model de programació de producció pròpia, de proximitat i dirigida a connectar amb un públic majoritàriament jove buscant la complicitat i la interactivitat amb els espectadors.

Mola Tv va néixer en analògic, en una situació en la que no hi havia un marc jurídic legal a l’hora d’emetre, al cap d’un anys es va legislar i legalitzar. Ens vam presentar al concurs de la TDT i vam quedar en segona posició de les cinc emissores privades que es van presentar” assegura Daniel Cascales, director executiu de Mola Tv.

Actualment Mola TV ha signat un conveni de col·laboració amb Banyoles Tv per emetre a la província de Girona i Cat 4 a la província de Tarragona, totes elles unides dins de la marca DigitalHits.

El Grup Mola Tv es troba en un moment d’expansió a nivell radiofònic amb la marca DigitalHits FM, presentant-se a 16 de les 23 ofertes d’emissió arreu de Catalunya. El grup de comunicació pretén traslladar a la ràdio el model de proximitat que realitzen a la televisió, amb radiofórmules per donar sortida a grups emergents i les particularitats de cada zona, emfatitzant en temes musicals, culturals, d’oci, teatre, cinema i tradició de Catalunya. Actualment DigitalHits FM emet a la freqüència de Pirineus-Puigcerdà

Festa i disc d’aniversari

Aquest divendres 29 de novembre es realitzarà una festa per celebrar el desè aniversari a la Sala Bikini de Barcelona per a totes aquelles persones que segueixen el canal de televisió i a tot el món televisiu. La festa estarà plena de sorpreses i comptarà amb l’actuació del Dj José AM de l’emissora Màxima FM i que també col·labora amb Mola Tv amb un programa setmanal.

Per celebrar aquest desè aniversari, aquesta setmana ha sortit al mercat el recopilatori 10 anys d’èxits de Mola Tv, un recopilatori de música que ha acompanyat aquests 10 anys de vida de l’emissora.

Foto portada: Dani Cascales director executiu de Mola Tv als estudis de l’emissora. Autor: David B.