Cartell promocional de l'obra 'Confesiones de un cinéfilo, una princesa y un princeso'. Autor: Cedida.

’30 nits i més…’. ‘Confesiones de un cinéfilo, una princesa y un princeso’ a l’Alternativa Teatre

L'Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció
L’Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció

L’Alternativa Teatre de Sabadell acollirà durant tres dies la representació teatral Confesiones de un cinéfilo, una princesa y un princeso.

Aquesta obra està dirigida per Lluís Saus i formada per tres monòlegs escrits per la companyia sabadellenca Rara Avis, que els ha ajuntat per fer l’obra de teatre. Jordi Traveset, de La Destil·leria, ha explicat a iSabadell qui són els protagonistes. L’Alex Sánchez interpreta “el paper d’un cinèfil que fa el trajecte de Sabadell a Barcelona en tren o autobús des del punt de vista de tres directors de cinema molt reconeguts”. En aquesta comèdia la princesa és la Sandra Esteban, que en el seu paper fa un seguiment dels contes de Disney des del punt de vista actual, “una enorme paranoia”, ha explicat Traveset. Finalment, el ‘princeso’ l’interpreta Rubén Medina, a qui li passen coses quotidianes que passen a les dones, però en aquest cas ell representa que és ‘travesti’. Es tracta d’una comèdia “no apte per menors”, segons l’organització.

Dies: 3, 5 i 6 d’agost.
Hora: 22 h.
Preu: Taquilla inversa.
Lloc: L’Alternativa Teatre.
Organitza: La Destil·leria Espectacles.

Promoció: iSabadell sorteja una entrada doble

L’organització de l’obra posa a la disposició de la comunitat d’usuaris de iSabadell una entrada doble per la funció del dissabte 6 d’agost. Per participar heu d’enviar un correu electrònic a promocions@isabadell.cat abans de les 23.59 hores del dia 5 d’agost responent de forma correcta la següent pregunta: ‘Qui és la princesa de l’obra?’. Dissabte al matí direm el nom del guanyador per Facebook, Twitter i a través de correu electrònic.

Foto portada: fragment del cartell promocional de l’obra. Autor: Cedida, Jordi Traveset.