Embassa't

’30 nits i més…’. El Club Embassa’t porta la música al mirador del Museu del Gas

.

L'Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció
L’Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció

L’Embassa’t ha estrenat el Club, “una aposta pels concerts a la ciutat arran de la mancança d’oferta de música en viu durant l’any”, ha explicat Arnau Solsona, director del festival, a iSabadell. Les actuacions seran al mirador del Museu del Gas, els dijous del mes de juliol, a les 20h, i tenen un preu de 5€ que inclou una consumició.

Solsona ha destacat d’aquest cicle que “toca diferents estils musicals: electrònica, experimental, cantautor i afro-soul“. Els concerts programats són els següents.

Boreals + DJ Lester

Dia: 7 de juliol

El trio barceloní presentarà a Sabadell el seu àlbum S/T, “de música electrònica però feta amb instruments, analògicament”, apunta el director de l’Embassa’t. Posteriorment el DJ sabadellenc Lester oferirà una sessió que tancarà el vespre al Museu del Gas.

Daniel Lumbreras + DJ Lucient

Dia: 14 de juliol

Per Solsona, Lumbreras és un músic “que ha anat molt per lliure durant tota la seva carrera i el que fa és una mena d’improvisació sobre les seves bases de guitarres”. El seguirà el discjòquei sabadellenc Lucient que també oferirà música experimental.

Cactuz + DJ Loose Panties

Dia: 21 de juliol

L’actor Nao Albet també té una faceta musical i al Club Embassa’t i porta el seu nou projecte anomenat Cactuz. Un treball que es troba en fase de presentació i que no deixarà de banda el ball. Tancarà la jornada el DJ Loose Panties, sabadellenc que ja va actuar al Festival Embassa’t.

Nakany Kanté + DJ Mangante

Dia: 28 de juliol

El primer Club Embassa’t compta amb la participació d’aquesta cantant guineana amb la qual el festival “obre la mira amb altres estils, acollint música d’arrel africana, afro-soul. Ella és resident des de fa anys a Sabadell i ens porta les seves arrels barrejades amb rock i ritmes mandengues que promet moltíssim”, ha declarat Arnau Solsona, director de l’Embassa’t.

Foto portada: una actuació de l’Embassa’t. Autor: David B.