Turandot

’30 nits i més…’. Òpera a la fresca a la plaça de la Creu Alta

L'Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció
L’Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció

Aquest divendres els Amics de l’Òpera de Sabadell han organitzat la projecció de l’òpera Turandot, de Giacomo Puccini, en el marc de la programació cultural d’aquest estiu, el ’30 nits i més…’. És la primera ‘Òpera a la fresca’ que organitzen.

Dia: 15 de juliol.
Hora: 22h.
Preu: Gratuït.
Lloc: Plaça de la Creu Alta.
Organitza: Amics de l’Òpera de Sabadell.

L’abril del 2014 la mateixa entitat va estrenar l’òpera Turandot amb la qual va omplir tres representacions al Teatre La Faràndula. Aleshores se’n va fer una gravació que és la que es podrà veure aquesta nit a la Creu Alta. Turandot és una òpera que en paraules de Mirna Lacambra dels Amics de l’Òpera “té molt de cor, solistes, és brillant, atractiva i espectacular”. Lacambra també ha explicat a aquest diari que un dels objectius de fer aquesta primera òpera a la fresca és “fer promoció” de l’òpera, aprofitant que durant la temporada regular enregistren aquelles que fan.

Serà la primera vegada que aquesta entitat organitza una òpera a la fresca, per la qual cosa esperen que sigui “un espectacle popular” ja que segurament els vianants que passin per la plaça quedaran sorpresos de veure una òpera en tanta qualitat i so en una pantalla gegant.

Foto portada: Un moment de la representació en el dia de la seva estrena. Autor: David B.