Sílvia Bel. Imatge cedida pel seu mànager. Juliol del 2016.

’30 nits i més…’. Sonets de Shakespeare amb Sílvia Bel a la CavaUrpí

L'Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció
L’Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció

Els 400 anys de la mort de William Shakespeare també es commemoraran a Sabadell. Aquesta nit la CavaUrpí acull l’espectacle ‘Shakespeare’s Sonnets’, que consisteix en la lectura d’una trentena de sonets del popular escriptor anglès que seran recitats per l’actriu Sílvia Bel.

Dia: dijous 14 de juliol.
Hora: 21:30 hores.
Preu: 15 euros.
Lloc: Cava Urpí.
Organitzen: UiU Promotors i Il·lús Teatre.

Aquest acte, que tancarà el cicle Somnis de nits d’estiu de la CavaUrpí, serà també el punt final a tres activitats diferents per recordar el més que conegut escriptor. Shakespeare’s Sonnets neix de la idea del seu director, el sabadellenc Jordi Fité, que ha explicat a iSabadell que “volia deixar constància que a Sabadell s’ha commemorat el 400 aniversari de la seva mort”.

El mateix Fité ha explicat que es vol donar a conèixer la vessant poètica de Shakespeare, “que té molta força i interès”, ha remarcat. El sabadellenc és l’autor de la traducció al català dels 154 sonets de l’anglès, dels quals aquesta nit se’n podran escoltar una trentena.

L’objectiu és generar un acte “interessant, com a espectacle, que no sigui simplement una conferència”, segons Fité; i és que la presentació de l’esdeveniment anirà a càrrec del sabadellenc Carles Cano, que situarà en el context adequat els sonets que es recitaran i també hi participarà el guitarrista Oriol Padrós, també de Sabadell.

Foto portada: Sílvia Bel. Autor: David Ruano, cedida per Andreas Claus Management.