Museu d'Història de Sabadell. Autor: David B.

Així celebrarà Sabadell les Jornades Europees de Patrimoni

El diumenge 13 d’octubre se celebren les Jornades Europees de Patrimoni. L’ajuntament se suma amb modèstia, lluny de l’ambiciós programa de fa uns anys, amb dues propostes als museus municipals: el Museu d’Art i el Museu d’Història. 

El Museu d’Art ha preparat una visita dinamitzada a la seu seu, la Casa Turull. Està adreçada a famílies amb infants de totes les edats. L’activitat és gratuïta, amb aforament limitat, i començarà a les 12 del migdia. El Museu d’Història per la seva banda proposa una visita guiada a l’exposició temporal El modernisme i les flors. De la natura a l’arquitectura. També començarà a les 12 del migdia en una activitat gratuïta amb aforament limitat. La Fundació Bosch i Cardellach organitza per la seva part una visita guiada a l’Espai Natural de Gallecs, entre Mollet i Parets, amb la seu de l’entitat com a punt de sortida a les 11 hores.

Jornades Europees de Patrimoni

A Catalunya centenars de municipis i entitats de tot Catalunya se sumen a les jornades aquest segon cap de setmana d’octubre. Si voleu consultar tot el programa ho podeu fer aquí: ‘Jornades Europees de Patrimoni‘. Aquí podeu veure les activitats que es fan al Vallès Occidental: ‘Jornades Europees de Patrimoni al Vallès‘.

Les jornades estan impulsades a Catalunya per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural des de l’any 1991, sent una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea.

Foto portada: l’exterior del Museu d’Història, fa uns dies. Autor: David B.