Carmen

Amics de l’Òpera de Sabadell celebra el 35è aniversari amb ‘Don Carlo’

Els Amics de l’Òpera de Sabadell (AAOS) arriben al 35è aniversari amb bona salut, amb el repte de pujar a l’escenari Don Carlo de Verdi i amb un concert extraordinari d’homenatge al Banc Sabadell.

La temporada d’Òpera de Catalunya s’iniciarà al Teatre La Faràndula amb l’estrena de la representació Così fan tutte de Mozart els dies 25, 27 i 29 d’octubre. Una òpera que mostra la iniciació en el coneixement de l’autèntica naturalesa de l’amor per part de dues parelles de joves.

El 24 de novembre arribarà el Gran Concert Homenatge al Banc Sabadell, en agraïment pel suport de l’entitat bancària als Amics de l’Òpera de Sabadell i Òpera a Catalunya, des dels seus inicis l’any 1982. El concert comptarà amb la Orquestra Simfònica del Vallés i el Cor d’Amics de l’Òpera de Sabadell que oferiran les àries, duos i conjunts d’òpera més conegudes.

Una de les grans obres mestres del compositor Giuseppe Verdi, Don Carlo, arribarà a la ciutat el 21, 23 i 25 de febrer de 2018 i serà el gran repte de la temporada de l’AAOS degut a la seva grandiositat musical i argumental.

Per tancar la temporada es representaran dos títols consagrats Cavalleria Rusticana de Mascagni i Pagliacci de Leoncavallo. Es representarà el 25, 27 i 29 d’abril. Com és habitual els membres de l’AAOS estaran acompanyats de la Orquestra Simfònica del Vallés i el Cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell.

Foto portada: un moment de la representació de ‘Carmen’ de Bizet, que va tancar la temporada passada. Autor. David B.