Presentació Musica Cambra Sabadell. Autor: David B.

Aquest divendres s’inicia la temporada de música de cambra

Aquest trimestre la temporada de música de cambra, organitzada per Joventuts Musicals, inclou un concert sobre el món de Clara Schumann, un sobre la música de la Colla de Sabadell i una òpera de Cocteau i Poulenc.

El divendres 18 d’octubre es realitzarà el concert El món de Clara Schumann, amb Josep M. Almiron, al piano; Aberto Reguera, al violí, i David Bonet, a la trompa. Un concert que servirà per celebrar el bicentenari del naixement de Clara Schumann i per conèixer dos dels seus romanços per a violí i piano. Les dues peces de Schumann seran interpretades pel duet Almirón – Reguera, i el programa es tancarà amb una de les obres mestres de la música de cambra del Romanticisme, el trio per a trompa en mi bemoll de Johannes Brahms, que comptarà amb la interpretació de David Bonet.

Presentació Musica Cambra Sabadell. Autor: David B.
Presentació  dels concerts de música Cambra. Autor: David B.

El segon concert serà el 8 de novembre, La música de la Colla de Sabadell, l’interpretaran Isabel Moreno, a la flauta i Carles Marigó, al piano, solistes de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), acompanyats per l’actor sabadellenc Enric López, que farà de narrador. Aquest concert s’inclou en els actes de commemoració del Centenari de la Colla de Sabadell i combina la narració d’articles publicats al Diari de Sabadell durant el 1920 amb partitures dels compositors Claude Debussy, Erik Satie, Gabriel Fauré o Frederic Mompou.

La veu humana, serà el tercer concert del trimestre que es realitzarà el 13 de desembre. És una de les òperes cabdals del segle XX, amb text de Jean Cocteau i amb música de Francis Poulenc, dirigida per Marc Rosich, dramaturg i fundador d’Òpera de Butxaca, protagonitzada per la mezzosoprano Marta Valero acompanyada al piano per Guillem Martí.

Foto portada: interpretació d’un fragment de La veu humana. Autor: David B.