Arnau Tomàs. Autor: David B.

Arnau Tomàs i Kennedy Moretti encetaran el cicle de música de cambra

La música de Beethoven, del barroc italià, la música espanyola del segle XX i Vivaldi seran els protagonistes del cicle de concerts de música de cambra d’aquesta tardor de Joventuts Musicals de Sabadell.

La primera proposta arribarà aquest divendres a les 9 del vespre al Teatre Principal amb el duet format per Arnau Tomàs, al violoncel, i Kennedy Moretti, al piano. Interpretaran dues de les cinc sonates de Beethoven, la Sonata per violoncel i piano número 1 en Fa Major i la Sonata per a violoncel i piano número 5 en Re Major.

Marisa Martins i Rafael Bonavita portaran a Sabadell, el 10 de novembre, un concert excepcional que barreja el barroc italià amb música espanyola del segle XX, amb obres de Claudio Monteverdi, Tarquino Merula o Girolamo Frescobaldi, però també de Robert Gerhard, Matilde Salvador i Enric Granados. La mezzosoprano hispanoargentina i el guitarrista uruguaià –un dels màxims exponents en l’àmbit dels instruments antics de corda– abracen diferents estils i aposten per estrenar obres de compositors catalans.

Presentació Joventuts musicals. Autor. David B.
Presentació dels concerts de cambra. Autor. David B.

La tercera proposta per aquesta tardor serà un concert participatiu que forma part de la programació del 125è aniversari de l’Escola Municipal de Música i Conservatori de Sabadell. A la primera part l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Sabadell, dirigida per David Magrané, interpretarà obres de Henry Purcell i Edward Elgar. A la segona part, antics alumnes de la institució i professors, juntament amb cantaires de diferents cors de la ciutat, interpretaran el Glòria d’Antonio Vivaldi, amb la col·laboració de la soprano sabadellenca Maria Hinojosa i la mezzosoprano Elisenda dirigits pel sabadellenc Josep Vila i Casañas.

Foto portada: Arnau Tomàs en un concert del mes d’octubre de l’any passat. Autor: David B.