Foto portada: un moment de la inauguració. Autor: David B.

El Museu d’Art inaugura l’exposició ‘Sabadell Obert’

El Museu d’Art mostra des d’aquest dimarts fins al 8 de juliol diverses pràctiques artístiques contemporànies, multidisciplinàries amb l’objectiu de fomentar el teixit artístic sabadellenc.

Com cada any al final de temporada, els projectes seleccionats en les dues convocatòries i desenvolupats als tallers de la NauEstruch es mostren al Museu d’Art en forma d’exposició col·lectiva. Igual que en la majoria d’exposicions col·lectives, el fet que cadascun dels participants tingui formacions, interessos, bagatges i referents diferents proporciona un resultat heterogeni, a més de relacions i diàlegs interessants entre les diferents propostes.
En aquesta edició hi exposen els artistes Laura Alonso, amb Expressions de la natura; Garnet amb Sensations with psé; Berto Martínez amb Paradís; Moreno Pradas amb Próximo a la estética de la máquina y la velocidad; Manel Rodríguez Guzman i Joan Salido Ponce amb Silvestrismo: juego de trinos; Lídia Valbuena amb Llum 3, i Raúl Cañadas i Laura Vidal amb Autoretrat(s).

Foto portada: un moment de la inauguració. Autor: David B.