Mishima a l'escenari del Fresc Festival. Autor: David B.

Sabadell es queda sense el Fresc Festival 2020

La situació d’alarma sanitària provocada per la pandèmia de Covid-19 i la incertesa sobre el procés de desconfinament dels propers mesos han obligat a la organització del certamen a cancel·lar la quarta edició del Fresc Festival.

La quarta edició del Fresc Festival que s’havia de dur a terme del 28 de juny al 26 de juliol al Jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859 es posposarà fins l’estiu del 2021. En aquest sentit, el compromís de l’organització és programar aleshores tots aquells espectacles previstos per aquest any que estiguin disponibles, per tal de compensar, en la mesura del possible, els creadors que es veuran perjudicats per la suspensió.

Nit dels musicals - Fresc Festival. Autor: David B.
Nit dels musicals, que obre sempre el Fresc Festival. Autor: David B.

El Festival d’Estiu de Sabadell s’ha hagut de suspendre “davant la impossibilitat dur-la a terme amb les degudes condicions, especialment per les més que probables limitacions d’aforament que marcaran les activitats culturals i d’oci en els propers mesos i que les diferents Administracions han començat a explicar recentment”, asseguren els organitzadors, la Fundació 1859 Caixa Sabadell, juntament amb Joventuts Musicals de Sabadell i l’empresa UiU Promotors.

“Un cop superada la situació actual, estem convençuts que ens retrobarem en una quarta edició del Fresc Festival que voldrà contribuir al retorn a la normalitat social i cultural perquè estem en una societat impossible d’entendre sense la Cultura i el punt de confluència social que aquesta suposa”, asseguren.

Foto portada: David Caraben, vocalista dels Mishima, l’any passat. Autor: David B.