Foto portada: un moment de Cavalleria Rusticana. David B.

‘Cavalleria Rusticana’ i ‘Pagliacci’ tanquen la temporada d’òpera

Aquest dimecres els Amics de l’Òpera de Sabadell, l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell, han estrenat aquest divendres els dos darrers muntatges que tancaran la temporada d’òpera de Catalunya.

Amb una posada en escena majestuosa, els membres de l’entitat sabadellenca han deixat un llistó molt alt de cara a la propera temporada. Els Amics de l’Òpera de Sabadell han triat l’obra en un sol acte de Pietro Mascagni, Cavalleria Rusticana, estrenada al Teatro Costanzi de Roma el 17 de maig de 1890 i Pagliacci, de Ruggero Leoncavallo estrenada a Milà el 21 de maig de 1892.

Foto portada: un moment de Cavalleria Rusticana. David B.
Una escena del muntatge. David B.

En el repartiment han comptat amb grans veus de l’entitat, les de Eugènia Montenegro, Enrique Ferrer, Toni Marsol, Maria Luisa Corbancho o Montserrat Martí que ha participat també en algunes produccions dels Amics de l’Opera de Sabadell.

Representacions

Les dues darreres produccions que tanquen la temporada, Cavalleria Rusticana i Pagliacci, es podran veure al Teatre la Faràndula el proper divendres 27 d’abril a les 20 hores, i el diumenge 29 d’abril a les 6 de la tarda.

Foto portada: representació de Cavalleria Rusticana, aquest dimecres. Autor: David B.