Iya Traore - Circ Raluy Legacy. Autor: David B.

El circ Raluy Legacy posa dempeus el públic sabadellenc

Aquest dimecres l’històric Circ Raluy Legacy ha tornat a instal·lar-se a l’Eix Macià de la ciutat, aconseguint gran èxit entre el públic que ha assistit a les dues primeres funcions.

La funció que es podrà veure fins el proper diumenge 8 d’abril compta amb moltes dosis d’humor i amb les actuacions de trapezi, funambulisme, màgia, foc, patinatge, teles,  o els clàssics pallassos, com l’amfitrió del circ, Lluiset (Lluis Raluy), Sandro i Bigotis.

En aquesta ocasió la principal novetat de l’espectacle del circ és el freestyler Iya Traore, exjugador del Paris Saint Germain que va deixar el futbol per convertir-se en el campió del món d’aquesta disciplina. Taore mostra en el seu número l’absolut control de la pilota, realitzant sobre la pista diverses acrobàcies amb un nivell molt elevat de complexitat i de forma física.

El Circ Raluy Legacy combina en un mateix espectacle el tribut al circ clàssic, la tradició i la modernitat, integrant en l’espectacle les noves generacions d’una família que en porta cinc treballant en les diferents disciplines del circ.

iSabadell sorteja 10 entrades dobles per al 6 d’abril

El diari digital de Sabadell posa a disposició de la seva comunitat d’usuaris una desena d’entrades dobles per a la funció del divendres 6 d’abril a les 18:30 hores. Què cal fer per participar-hi? Us heu de donar d’alta al nostre butlletí abans de les 23.59 hores del dimecres 4 d’abril. Per donar-vos d’alta heu de clicar al següent enllaç: ‘Vull rebre el butllellí diari‘, i omplir els camps.

Si ja sou subscriptors del butlletí, ens heu de fer un correu a promocions@isabadell.cat esmentant que voleu participar a la promoció i ja esteu donats d’alta al butlletí. Però atenció: si envieu el correu i no esteu donats d’alta al butlletí, no podrem tenir en compte els vostres noms.

Com sabreu si heu guanyat?

Dijous 5 d’abril publicarem el nom dels guanyadors a les nostres xarxes socials, us enviarem un correu personal notificant-vos que heu guanyat i farem arribar el vostre nom i contacte a l’organització.

Divendres 6 d’abril podreu recollir les invitacions a les taquilles, recomanant-vos que hi aneu una estona abans. Haureu de tenir en compte que les entrades són dobles. Si voleu anar més de dues persones juntes haureu de comprar les entrades restants a les taquilles del circ, on recollireu les invitacions. En tot cas, seureu junts. El Circ Raluy Legacy informa que tots els infants paguen entrada si no tenen menys de dos anys. El preu de les entrades és a partir de 10 euros, excepte el dia de l’espectador. I la compra es fa a través de la web o a les taquilles del circ.