Don Carlo. Autor: David B.

‘Don Carlo’ s’estrena amb èxit a la Faràndula

L’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell (AAOS) ha estrenat aquest dimecres un dels reptes de la temporada, Don Carlo, de Giuseppe Verdi.

Una de les obres mestres de Verdi ha arribat a l’escenari de la Faràndula. Don Carlo, es va estrenar en versió italiana a la Scala de Milà el 10 de gener de 1884 i arriba a Sabadell amb un muntatge de la mà de l’Associació d’Amics de l’Òpera, l’Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Daniel Gil de Tejada i el Cor dels Amics d’Òpera de Sabadell.
Entre el repartiment s’hi troben algunes de les veus més conegudes de l’entitat operística sabadellenca com les del baríton Carles Daza en el paper de Rodrigo, la soprano Maite Alberola com a Elisabetta di Valois, la mezzosoprano Laura Vila com a La Principessa d’Eboli, el tenor Albert Casals com a Don Carlo i amb Felipe Bou interpretant Filippo II, Re di Spagna.

Representacions

Don Carlo es representarà al Teatre La Faràndula de Sabadell el proper divendres 23 de febrer a les 20 hores i diumenge 25 de febrer a les 18 hores.

Foto portada: un moment de la representació aquest dimecres a la Faràndula. Autor: David B.