Un moment del muntatge. Autor: David b.

‘El Geperut de París’ s’acomiada de Sabadell aquest cap de setmana

Un dels muntatges estrella d’aquesta temporada del Centre Sant Vicenç, que ha omplert en totes les seves funcions, s’acomiadarà dels espectadors aquest cap de setmana, amb tres darreres funcions.

L’emocionant musical El Geperut de París, que neix d’una adaptació del clàssic de Víctor Hugo, compta amb una setantena d’actors en doble repartiment sota la direcció Sergio González i Esteve Oliver, aconseguit traslladar a l’espectador al París del segle XV.

Un moment del muntatge. Autor: David b.
Un moment del muntatge. Autor: David b.

Els membres del Teatre Sant Vicenç han aconseguit una alegre i trista història, la de Quasimodo, més conegut com el campaner geperut de Nôtre Dame, que combina tendresa i reivindicació, a parts iguals on els valor se de l’amor i l’amistat hi són molt presents.

A tot això, el muntatge compta també amb una espectacular banda sonora de la mà del sabadellenc Xasqui Ten i unes coreografies plenes de dinamisme i força a càrrec de Cristina Allande i Noelia Mateus de l’Escola de dansa Ritme.

Representacions

El 16 i 17 de març es duran a terme les tres darreres representacions de El Geperut de París al Teatre Sant Vicenç de la Creu Alta, dissabte a les 11:30 hores i diumenge amb doble sessió a les 11:30 i a les 6 de la tarda.

Foto portada: el Geperut, en una escena del muntatge. Autor: David B.