‘El Més petit de tots’ arrenca aquest cap de setmana

La 14ena edició del Festival d’arts Escèniques per a espectadors de 0 a 5 anys arriba aquest dissabte 10 de novembre amb 15 companyies i 122 funcions repartides per 11 poblacions catalanes.

En el cas de Sabadell, El Més Petit de Tots 2018 oferirà 41 funcions, de les quals 18 són per a escolars, repartides entre LaSala Teatre i L’Estruch (més info:Una vintena de propostes a la nova edició del festival El més petit de tots’). A més, es portaran a terme tres tallers familiars a les biblioteques del Nord, de Ponent i Vapor Badia i la ciutat acollirà les Jornades Professionals del Festival. Aquesta trobada, que es portarà a terme entre el 16 i el 18 de novembre a Ca l’Estruch sota el lema Crossing Borders, reunirà una seixantena de professionals nacionals i internacionals de les arts escèniques per debatre la creació escènica per als més petits i posar en comú experiències en aquest camp.

Presentació del Festival, aquest dimarts. Autor: David B.

El pati de Ca l’Estruch acollirà el 17 i 18 de novembre, de 10 a 14 hores, es durà a terme una festa gratuïta, oberta a tothom, amb instal·lacions com els Playscapes de la companyia belga Den Draad, el Casalarva dels catalans Associació Blink Flash, els Hippos de Zum-Zum Teatre i Quim Bigas (premi a la Millor Estrena de Carrer a la darrera edició de la Fira de Tàrrega) i els Xics del Xurrac, la primera colla castellera nascuda en una fusteria.

Foto portada: un moment de la instal·lació Playscapes, una de les que es podrà trobar a la festa oberta a tothom. Autor: Cedida.