Presentació El pressec gegant. Autor: David B.

‘El préssec gegant’ escalfa motors

Aquest dissabte La Llar del llibre ha acollit la presentació al públic del muntatge que Joventut de la Faràndula estrenarà la propera setmana, El préssec gegant, que servirà també per acomiadar una bona temporada teatral. 

La presentació del nou muntatge dirigit per Alba Grau i Xavi Clapés, inspirant el conte de Roal Dahl James i el préssec gegant, ha comptat amb la introducció de Miquel Rosselló seguida de la interpretació d’un dels temes musicals del Préssec gegant a càrrec de les dues joves protagonistes, Berta Brasó i Júlia Antolinos que interpretaran el paper de la Jana en funcions alternes.

Xavi Clapés ha fet una petita explicació del que serà el nou muntatge, sense desvetllar les sorpreses que tenen preparada pels espectadors.”Un muntatge que agradarà tant als més petits com als més grans”, assegura Clapés.
L’acte s’ha tancat amb una nova cançó, amb la Llagosta interpretada per Cristina Barbero, la Marieta de la mà d’Alba Valero, l’Aranya a la que donarà vida Jèssica Martín i la Cuca de llum interpretada per Núria Frutos, tots ells acompanyats novament al piano pel compositor de les 10 cançons que formaran el musical, Miquel Tejada.

Estrena el 18 de maig a les 18 hores

Joventut de la Faràndula ultima tots els detalls de El préssec gegant per a la seva estrena el proper dissabte 18 de maig a les 18 hores al Teatre La Faràndula i es representarà  el 19 el 25 i el 26 de maig, els dissabtes a les 18 hores i els diumenges en doble funció, a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda.

Foto portada: els actors i directors en un moment de la presentació a la Llar del llibre. Autor: David B.