Albert Gonzàlez i . Autor: David B.

El Teatre del Sol inicia la programació de les dues sales

Després que el Teatre del Sol comencés la temporada el passat mes d’octubre amb la reposició de l’obra d’Eugène Ionesco, La cantant calba, a la biblioteca, aquest dissabte arrencarà la programació de forma simultània a la Sala gran i la Sala petita.

La Sala Gran estrenarà en aquest escenari el muntatge de la companyia sabadellenca Estrena Morena que va fer la seva posada de llarg a l’Estruch i que es va representar també aquest estiu en el Fresc Festival. Una família normal, s’estrenarà aquest dissabte 9 de novembre, de la mà de la jove directora Alba Collado i dels actors Sílvia Ricart, Jep Barceló, Carles Prats i Albert González. El muntatge és una comèdia negra on les relacions familiars, consanguínies i de parella, són l’epicentre de tota la història, on es parla també del present, del passat i del futur.

Una família normal, s’estrenarà dissabte i es representarà fins el 1 de desembre. Les funcions serà els dissabtes a les 21:30 i els diumenges a les 18:30.

Figuretes de vidre

El muntatge de Tenesse Williams tornarà aquest dissabte a l’escenari de la Sala petita del Teatre del Sol amb el muntatge Figuretes de vidre. L’obra compta amb Montse Martínez en el paper de la mare, Amanda Wingfield, que va ser abandonada pel seu marit i que viu dels records de joventut; Enric López en el paper del fill, Tom Wingfield, que voldria escapar dels braços protectors de la mare; Jèssica Martín que interpreta la tímida filla, Laura Wingfield, que només viu per a la seva col·lecció de figuretes de vidre i Jordi Ramoneda dóna vida a un jove, Jim O´Connor, company de feina de Tom i que Amanda intentarà casar amb la seva filla Laura.

Figuretes de vidre es podrà veure des del proper 9 de novembre fins el 25 de desembre, amb representacions els dissabtes a les 21:30 hores i els diumenges a les 18 hores.

Foto portada: un moment del muntatge Una família normal. Autor: David B.