Xajo Gorina i Lídia Coll, en una de les escenes. Autor: Cedida.

El Teatre del Sol iniciarà la temporada per partida doble: ‘La Trampa’ i ‘Així va mentir ell al marit d’ella’

El proper 24 d’octubre el Teatre del Sol aixecarà de nou el teló amb una doble funció amb La Trampa i Així va mentir ell al marit d’ella a la Sala Biblioteca. La temporada passada la pandèmia de coronavirus va obligar a baixar el teló abans d’hora. Finalment el 24 d’octubre el teatre del carrer del Sol arrencarà amb doble proposta. 

A causa de la pandèmia de la Covid-19, el Teatre del Sol va haver de suspendre la temporada 2019-2020, i amb aquesta suspensió no es van poder representar les funcions del Casament dels petits burgesos o La Trampa i Així va mentir ell al marit d’ella de Bernard Shaw, que hauria d’haver estat en cartell fins el dia 3 de maig.

Després d’aquests mesos d’aturada, el Teatre del Sol ha anunciat que el proper 24 d’octubre es reprendran les funcions previstes de La Trampa de Luigi Pirandello i Així va mentir ell al marit d’ella, una doble funció que es podrà veure fins al 13 de desembre, els dissabtes a les 20 hores i els diumenges a les 18:30. Aquests muntatges produïts pel Teatre del Sol, compta amb els actors Lídia Coll, Xajo Gorina i Manu Fuster, que seran els encarregats d’interpretar les dues obres. D’altra banda el Casament dels petits burgesos està previst que torni a la sala petita del Teatre del Sol el proper gener de 2021.

Foto portada: Xajo Gorina i Lídia Coll, en una de les escenes. Autor: Cedida.