Oliver - Teatre Sant Vicenç. Autor: David B:

El Teatre Sant Vicenç dóna per acabada la temporada

A l’igual que el Teatre del Sol, que el passat dissabte va anunciar que tancava la temporada teatral, aquest dimecres el Teatre Sant Vicenç ha fet el mateix anunci i ha donat per acabada la temporada teatral 2019-2020.

En un comunicat els membres del Teatre Sant Vicenç asseguren que “degut a que la crisi del Covid-19 ens impedeix mantenir l’activitat del teatre, ens veiem obligats a donar per finalitzada la temporada 2019-2020”.

Degut a l’actual situació el teatre no va poder estrenar No se que vull ser, i que hauria d’estar en cartell fins el 24 de maig i tampoc ha pogut estrenar el darrer muntatge de la temporada; La caputxeta. Els membres del teatre creualtenc expliquen que tan aviat com puguin, retornaran els diners de les entrades adquirides pels espectacles que no s’han pogut realitzar.

D’altra banda els membres del Teatre Sant Vicenç agraeixen als espectadors “fer-nos confiança” i esperen poder “oferir l’avançament de la temporada 2020-2021 el més aviat possible i contribuir a reactivar la vida cultural de la ciutat”.

Foto portada: un moment del muntatge Oliver. Autor: David B.