Un moment de Els Pastorets. Autor: David B.

El Teatre Sant Vicenç encara la recta final de ‘Els Pastorets’

El Teatre Sant Vicenç s’acomiadarà aquest diumenge del clàssic nadalenc de Josep Maria Folch i Torres, Els Pastorets.

Els Pastorets van arribar en aquesta edició amb la voluntat de continuar amb les renovacions de la passada temporada però sense perdre de vista les seves senyes d’identitat tradicionals més arrelades. Dins d’aquesta reformulació del muntatge, els membres del teatre creualtenc han buscat un major realisme en les escenes del bosc nevat i el bosc tenebrós, tot i que el canvi més significatiu està en l’infern que estrena un nou decorat més trencador.

Podeu veure l’album de fotos a flickr: ‘Els Pastorets – Teatre Sant Vicenç

En aquesta temporada l’equip de direcció està format per Oriol Rifer i Gerard Tomàs com a coordinadors generals, Eloi García en la direcció dramàtica i amb Júlia Vilalta i Albert Mitjans a càrrec dels àngels i els dimonis, respectivament.

Una altre de les novetats d’aquest any ha estat la renovació de part del vestuari, amb un nou estilisme per a les fúries i els pecats capitals, que enguany han estrenat un vestuari més apropiat per als nous vestits de Llucifer i Satanàs que es van estrenar en l’anterior temporada.

Darrera funció

Aquest diumenge Els Pastorets s’acomiadaran del públic en una darrera funció a les 17:30 hores. El comiat de Els Pastorets donarà pas a un dels muntatges més esperats d’aquesta temporada del Centre Sant Vicenç, El geperut de París, que s’estrenarà el proper 10 de febrer.

Foto portada: un moment de Els Pastorets. Autor: David B.