Estat de xoc. Autor: David B.

El Teatre Sant Vicenç estrena una comèdia esbojarrada per celebrar el Nadal

El muntatge Estat de xoc, que el Teatre Sant Vicenç va estrenar el passat dia de Nadal, és un vodevil esbojarrat, com una de les propostes de l’entitat per aquestes festes i que comparteix espai amb Els Pastorets.

Jordi Amat dirigeix aquesta comèdia, d’entrades, sortides, equívocs, mentides i mitges veritats que succeeix en una sala de metges d’un hospital sabadellenc uns dies abans de Nadal.

Els personatges preparen una festa de Nadal i al mateix temps una important conferència. El conferenciant, el Dr. Planas, havia estat liat amb una de les treballadores de l’hospital i aquesta li vol presentar a la filla que tenen en comú, que ell no coneix. Planas està casat i això crearà un conflicte  amb situacions esbojarrades.

Estat de xoc. Autor: David B.
Una escena de l’obra. Autor: David B.

El muntatge compta amb diverses referències a Sabadell, com la Torre de l’Aigua que ocupa un lloc destacat en el centre de l’escenari i que es veu per una de les finestres del decorat. La majoria dels actors que participen en el muntatge, són cares noves del Centre. L’elenc està format per  Òscar Rodríguez que interpreta el Dr. Planas, el Dr. Torrat al que dona vida Jordi Amat, l’infermera Gil (Núria Puigmartí), la Sra. Planas (Gemma Altarriba), el sergent (Sandra Clapés), la Júlia (Anna Rocamora), la supervisora (Montse Azanuy), l’Àngel Julià (Àngel Lorente), el Dr. Sans (Albert Dalmau), la directora de l’hospital (Montse Fargas), la Sra.Torrat (Txell Rosell) i la zeladora (Rosa Azanuy).

Representacions

Estat de xoc és per a tots els públics i encara es podrà veure els dies 4,11,12,18 i 19 de gener, al Teatre Sant Vicenç de la Creu Alta.

Foto portada: un moment de la representació. Autor: David B.