Foto portada: una escena del muntatge. Autor: David B.

‘Els joves combustibles’ arriben al Teatre del Sol

Després del comiat de Luces de Bohemia, la sala petita del Teatre del Sol ha estrenat aquest divendres el musical Els joves combustibles, basat en una història real que va succeir a Hongria en la segona meitat del segle XX.

La companyia barcelonina Teatro Calánime, ha estrenat al l’escenari sabadellenc un muntatge inèdit de Robbie Best amb música de Havard Enstad i lletres de Roger Batalla, sota la direcció de Hugo Guzmán.

Foto portada: una escena del muntatge. Autor: David B.
Estrena del muntatge al Teatre del Sol. Autor: David B.

Els joves combustibles explica la història d’un petit poble on una malaltia colpeja als ciutadans més joves, trasbalsant la tranquil·litat en la que vivien habitualment. L’alcalde intenta buscar una solució mentre és pressionat per un inspector del ‘ministeri de morts peculiars’ i en tot aquest enrenou arriba un circ itinerant al poble intentant aportar solucions. La trama del musical neix de la història verídica d’un adolescent que va decidir suïcidar-se i, poc temps després, molts dels seus amics van fer el mateix. Un fet que va fer trasbalsar el poble de dalt a baix.

Encapçalant el muntatge, s’hi troba el sabadellenc i habitual actor del Teatre del Sol, Enric López, que dóna vida a l’excèntric alcalde. La resta dels diferents personatges els interpreten Mariona Ginés, Estel Tort, Ernest Fusté, Joan Rigat i Eleazar Masdeu.

Can Gambús

Els joves combustibles compta amb una divertida posada en escena que serveix per trencar alguns moments de tensió, o en d’altres apareixen marionetes que serveixen per reforçar el dramatisme d’algunes escenes.

L’esbojarrat muntatge es representarà a la Sala Petita del Teatre del Sol fins el proper 6 de maig, els divendres a les 21:30 hores, els dissabtes a les 21 hores i els diumenges a les 18:30 hores.

Darreres vuit funcions de Joseph

La Sala Gran del Teatre del Sol apura les darreres vuit funcions de Joseph i l’increïble abric en Technicolor, que segueix convencent al públic deu anys després de la seva primera estrena al mateix teatre. Es representa els dissabtes i diumenges a les 18 hores fins el proper 20 de maig que s’acomiadarà dels espectadors.

Foto portada: una escena del muntatge. Autor: David B.