Els Pastorets. Autor: Josep Ubia.

Els Pastorets’ del Sant Vicenç estrenen banda sonora

El Centre Sant Vicenç treballa en l’obra de Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, que arriben en aquesta edició amb una banda sonora renovada composada pel compositor sabadellenc Toni Ten.  

El muntatge nadalenc per excel·lència s’estrenarà el proper diumenge 22 de desembre, sota la direcció d’Oriol Rifer, Eloi Garcia, Júlia Vilalta i Laura Hernández, la joventut dels quals donarà una injecció d’aire fresc al muntatge, com per exemple, el pròleg comptarà amb una sorpresa guardada amb total secretisme.

D’altra banda s’incorporen al muntatge nous actors tot i que es mantenen les parelles de Rovellons i Lluquets seguiran encarnades per Marcel Castillejo i Marc Pont, i Daniel Berbel i Jan Daunis, respectivament, amb Jaume Pont i Lluís Olivella com a Satanàs.

Una de les novetats més destacades d’aquesta temporada és la incorporació d’una nova banda sonora, on l’espectador seguirà trobant les cançons emblemàtiques de Els Pastorets del Teatre Sant Vicenç que, lluny de ser oblidades, ara cobraran una major importància, esdevenint un veritable leit motiv al llarg de l’obra.

Representacions

Els Pastorets, arrencaran el 22 de desembre i es representarà els dies 26, 28 i 29 de desembre i el 1, 4, 6, 11, 12 i 19 de gener, a les 17:30 hores al Teatre Sant Vicenç.

Foto portada: una escena de Els Pastorets del Teatre Sant Vicenç. Autor: David B.