Un moment del muntatge. Autor: David B.

Exitosa estrena de ‘El Geperut de París’

Aquest diumenge el Teatre Sant Vicenç ha alçat el teló de l’esperat muntatge El Geperut de París, una adaptació del clàssic de Víctor Hugo convertida en aquest cas en un emocionant musical.

Una setantena d’actors del Centre Sant Vicenç, en doble repartiment, sota la direcció de Sergio González i Esteve Oliver recreen el París del segle XV, en una història, la de Quasimodo, més conegut com el campaner geperut de Nôtre Dame, que combina la tendresa i la reivindicació, sense perdre de vista els valors de l’amor i l’amistat.

Entre el repartiment hi trobem als personatges principals a Marc Pons i Sergi González en el paper de Quasimodo, Bea Boronat i Cristina Fabero donant vida a Esmeralda, Arnau Maymí i Toni Garcia com al malvat Frollo, Carles Campoy i David Mercado com a Febo. Tots ells aconsegueixen, amb les seves interpretacions i cançons, fer riure i emocionar l’espectador en les diverses parts de la funció.
Les llums, les ombres, l’alegria i l’emoció, es combinen a parts iguals, en un muntatge on les musiques orquestrals espectaculars realitzades pel compositor sabadellenc Xasqui Ten, es combinen amb les coreografies plenes de dinamisme i molta força de la mà de Cristina Allande i Noelia Mateus de l’Escola de dansa Ritme. Menció especial pels decorats, que compten amb altes dosis de realisme i detall, que ajuden a centrar l’acció i a traslladar a l’espectador al bell mig del París del segle XV.

Representacions

El geperut de París, recomanat per a un públic familiar, s’ha estrenat aquest diumenge i es podrà veure el 17 i el 24 de febrer i el 3, 9, 10, 16 i 17 de març. Tindrà doble sessió a les 11:30 hores i a les 6 de la tarda excepte els dies 9 i 16, que només hi haurà funció matinal.

Foto portada: un moment del musical. Autor: David B.