La Bella i la Bèstia

Exitosa reposició de ‘La Bella i la Bèstia’ a La Faràndula

La Joventut de la Faràndula obre temporada amb la reposició d’aquest lluminós muntatge, exhaurint les entrades de la primera funció. La resta de representacions seran els dies 4, 10 i 11 de novembre. Dissabtes a les 18 hores i diumenges en doble funció, 12 i 18 hores.

La Bella i la Bèstia s’acomiadarà en breu de la cartellera de la Joventut de la Faràndula, després de tres temporades d’èxit rotund. Un muntatge que es basa en la pel·lícula animada, però amb molts elements de collita pròpia com les coreografies de Montse Argemí i la música original d’Oriol Padrós. Una escenografia espectacular, un vestuari exquisit i una il·luminació perfecta són els altres ingredients que asseguren l’èxit d’aquesta proposta, que en la seva tornada a la programació ha satisfet les expectatives del públic que ha omplert de gom a gom el teatre. Una proposta apta per a totes les edats, on, en paraules del seu director Quim Carné, “l’amor i l’amistat prenen un valor imprescindible” .
L’elenc és el mateix de la temporada anterior, amb Cristina Barbero en el paper de Bella, Miquel Rosselló com la Bèstia, Joan B. Torrella com Lumière, Alba Valero en el paper de la senyora Potts, i Roger Pérez, que també és director musical del muntatge, com a Tic-Tac. Tots ells acompanyats d’un nodrit grup de ballarins provinents de l’Escola de dansa Bots, i d’actors i actrius de la Joventut de la Faràndula i del Taller de Teatre Infantil (TTi).

La temporada 18-19 de Joventut de la Faràndula

L’entitat continuarà la seva temporada estable amb Els Pastorets, aquest any amb nous directors – Montse Serra i Albert Gorina-, La Vie Bohème – la nit de Nadal al Teatre Principal -, Els Pastorets Infantils a La Sala Miguel Hernández, la reposició de Rapunzel, la princesa perduda i la gran i esperada estrena d’aquest any, El préssec gegant.

Foto portada: La Bella i la Bèstia. Autor: David B.