Gala Dansa clàssica - Ritme. Autor: David B.

Exitosa vuitena Gala de Dansa Clàssica

Aquest diumenge l’Esbart Sabadell Dansaire ha començat a escalfar motors pel Dia Internacional de la Dansa amb la vuitena edició de la Gala de Dansa Clàssica.

Amb un Teatre Principal ple de gom a gom, 11 escoles de dansa amb 95 ballarines i set ballarins han mostrat les seves dots per a la dansa clàssica i neoclàssica.

Els grups que han participat en la Gala, han estat seleccionats, com en les darreres edicions, per un grup d’experts que ha escollit les millors coreografies d’entre les presentades per les escoles i companyies buscant la màxima qualitat de les mateixes.

Entre els participants s’hi troben les escoles sabadellenques: Escola de Dansa Bots, Escola de Dansa Ritme, The Company Escola de Dansa, Na Marta, Stils. Com és habitual a la Gala hi ha participat altres escoles d’arreu de Catalunya: Move on Dance d’Olesa de Montserrat, Ballet Ruso Barcelona, Escola de Dansa Maria Cinta de Manlleu, Escola Isabel Porcar de Barcelona, Escola de Dansa Parc de Castellar del Vallès i l’Escola de Dansa Marisa Yudes de Badalona.

6 de maig: mostra de dansa

La celebració Dia Internacional de la Dansa continuarà el proper diumenge 6 de maig a la plaça Doctor Robert (de 11 a 14 hores i de 17 a 20 hores) amb la 22ena edició de la Mostra de dansa. En total hi participaran uns 1.100 ballarins de 35 escoles de dansa i grups folklòrics de Sabadell i d’altres poblacions que duran a terme diverses disciplines de dansa.

Foto portada: actuació de l’Escola de Dansa Ritme. Autor: David B.