La Bella i la Bèstia. Autor: David B.

Gran inici de la segona temporada de ‘La Bella i la Bèstia’

Aquest cap de setmana el muntatge estrella de la passada temporada de Joventut de la Faràndula ha tornat a alçar el teló amb un gran èxit de públic que gairebé ha omplert les tres primeres funcions.

El Teatre La Faràndula de Sabadell ha acollit de nou el muntatge La Bella i la Bèstia, un musical de gran format, ple de màgia, música i color que captiva l’espectador des del seu inici. Quim Carné torna a posar-se al capdavant d’un gran musical després d’haver assolit un gran èxit amb el muntatge El Món del Màgic d’Oz i d’haver complert les expectatives de l’estrena de La Bella i la Bèstia en la temporada passada amb 5.000 espectadors.

La Bella i la Bèstia. Autor: David B.
La Bella i la Bèstia en una de les escenes. Autor: David B.

Les veus de Cristina Barbero (Bella), d’Alba Valero (Senyora Pots), de Joan Baptista Torrella (Lumier) i de Miquell Rosselló (Bèstia) han tornat a conquerir els cors de l’espectador, amb unes excel·lents interpretacions tant musicals com actorals. La resta de l’elenc, unes 80 persones, no queda eclipsat davant els personatges principals i que ajuden a acabar d’arrodonir un muntatge elegant però vistós alhora.

Menció també per la gran vàlua del cos de ball que sota la direcció de Montse Argemí de l’Escola de dansa Bots, aconsegueixen portar dinamisme i frescor a l’espectacle. Els grans decorats, els mesurats efectes especials i les grans dosis de purpurina aconsegueixen traslladar a l’espectador a un món màgic on l’amor sincer guanya als estereotips de bellesa.

Representacions

El musical La Bella i la Bèstia tancarà el teló el proper diumenge dia 11 de març, per tant només queden tres funcions per a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’un espectacle familiar, pensat per a tots els seus membres. Es podrà veure el proper dissabte 10 de març a les 18 hores i el diumenge 11 de març, en doble funció, a les 12 i a les 18 hores.

Foto portada: un moment de l’obra. Autor: David B.