Joan Pera

‘Hi Som!’ oferirà una programació especial els dies de la cancel·lada Festa Major

Hi Som per Festa Major! proposa vuit espectacles de música, teatre i familiars amb noms com Joan Pera, Manel Fuentes o The Beatboys, entre d’altres. Es duran a terme entre el 4 i el 7 de setembre sota estrictes protocols de seguretat per la Covid-19.

Després d’haver amumciat que el cicle Hi Som! es prorroga amb tres noves sessions a càrrec de Mar Fayos, Roger Mas i Toni Xuclà, ara UiU Promotors ha informat que programarà vuit espectacles de música, teatre i familiars a la cafeteria de l’Espai Cultura Sabadell, els dies en els que s’hauria de celebrar la cancel·lada Festa Major de la ciutat.

La programació especial de Hi Som per Festa Major s’obrirà divendres 4 de setembre amb el popular Manel Fuentes, presentador televisiu i cover oficial de Bruce Sprinsgteen que presentarà en acústic una selecció dels principals temes de The Boss i d’altres artistes que l’han inspirat, per omplir la vetllada d’esperança i somnis; d’amor i resistència.

El dissabte 5 de setembre, hi haurà tres espectacles. La Iaia Rockera passarà per Sabadell per presentar The Beatles amb The Beatboys, un espectacle per apropar els temes del mític grup de Liverpool als més petits de la mà dels Beatboys. Aquesta formació sabadellenca, que s’ha situat com una de les principals bandes tribut dels Beatles, tornarà a actuar a la nit amb el seu The Beatles Experience Show. Abans, a la tarda, els aficionats al flamenc tindran l’oportunitat de veure el cantaor sabadellenc Cristian Saucedo amb un repertori a base de clàssics del gènere i cançons d’amor prohibit per a rumba i bulería.

El diumenge 6 de setembre, la programació també inclou tres espectacles. El primer, dirigit a un públic familiar, serà Contes que fan festa, de la vallesana Rosa Fité. Joan Pera, presentarà el seu espectacle Una tarda amb Joan Pera, un ‘one man show’ en el qual l’actor repassa la seva vida amb el seu humor tendre i murri, sense deixar de banda la seva mirada original i única al panorama teatral català. A la nit, serà el torn del també sabadellenc Kim Marín, que protagonitzarà un concert en acústic amb el seu quartet format per antics components de diversos conjunts dels anys 70 a la ciutat com Brios, Cuerpos Negros, Candaus, Inquietos o Moderand’s, entre d’altres.

La programació acabarà el dilluns 7 de setembre al matí amb un concert dels Mariners de Riera, el grup vallesà que homenatja l’estil dels vells tercets que van preservar l’havanera com a cant de taverna a la primera meitat del segle XX.