Joseph i l’Increïble abric en Technicolor. Autor: Cedida.

‘Joseph i l’increïble abric en technicolor’ tanca la temporada amb 7.300 espectadors

El musical estrenat al Teatre del Sol el passat mes de novembre ha aconseguit conquerir al públic sabadellenc portant al teatre 7.300 espectadors en 60 funcions.

El nou muntatge de Joseph i l’increïble abric en technicolor dirigit per Ramon Ribalta, la direcció musical d’Oleguer Alguersuari i la direcció coreogràfica de Montse Argemí ha tornat a gaudir d’un elevat èxit de públic, similar al de la seva primera estrena en el mateix teatre deu anys abans.

Cristina Barbero, Joan Baptista Torrella, Alba Valero, Bruna Feliciano, Èric Alés, Marcel Castillejo o Llorenç Costa juntament amb més de 45 actors i un centenar de nens, donen vida a una colorida història que es basa ens els capítols 37-46 del Gènesi, on s’explica la història d’un dels dotze fills de Jacob, envejat pels seus germans per ser el preferit del seu pare.
Degut a l’èxit aconseguit pel musical Joseph i l’increïble abric en technicolor, és molt probable que el Teatre del Sol aposti de nou per aquest muntatge de cara a la propera temporada teatral.

Estrena d’’Ànima’

A partir del proper dissabte 2 de juny i fins el dia 10, la sala petita del Teatre del Sol, acollirà l’espectacle Ànima de la companyia sabadellenca MAother. Una proposta que convida a l’espectador a realitzar un recorregut coreogràfic pel despertar de la consciència humana, la consciència individual, la col.lectiva, fins arribar a la pèrdua d’aquesta. Les funcions seran els dissabtes a les 20:30 hores i els diumenges a les 19 hores.

Foto portada: un moment del muntatge. Autor: Cedida.