Joseph i l’increïble abric en technicolor . Autor: David B.

Joseph s’acomiada del Teatre del Sol amb 10.000 espectadors

Joseph i l’increïble abric en technicolor i la Cantant calba s’han acomiadat aquest diumenge de la sala gran i de la biblioteca del Teatre del Sol aconseguint un bon balanç final d’espectadors.

La Cantant calba que va escriure Eugène Ionesco, ha portat el teatre de l’absurd a la sala Biblioteca del Teatre del Sol aconseguint exhaurir les entrades en gairebé totes les 20 representacions. D’altra banda el muntatge Joseph i l’increïble abric en technicolor, ha aconseguit portar 10.000 espectadors en les 77 funcions que s’han portat a terme a la sala Gran del Teatre, entre aquesta i la passada temporada.

La Cantant Calva. Autor: David B.
La Cantant Calva, a la Biblioteca del Teatre del Sol . Autor: David B.

El musical Joseph i l’increïble abric en technicolor ha aconseguit captivar al públic gràcies a la seva dinàmica posada en escena plena de colorides i alegres coreografies i amb humor i tendresa a parts iguals. Aquest musical donarà pas a Godspell, el musical que, en breu, ocuparà la sala Gran del Teatre del Sol.

Figuretes de vidre

Una de les obres més emocionants de Tennessee Williams, ha arribat fa escassament un mes a la sala petita del Teatre del Sol, en un muntatge sobri i alhora elegant, proper a l’espectador i amb unes excel·lents interpretacions dels actors.

En Figueretes de vidre, trobem a Montse Martínez en el paper de la mare, Amanda Wingfield, que va ser abandonada pel seu marit i que viu dels records de joventut; Enric López en el paper del fill, Tom Wingfield, que voldria escapar dels braços protectors de la mare; Jèssica Martín que interpreta la tímida filla, Laura Wingfield, que només viu per a la seva col·lecció de figuretes de vidre i Jordi Ramoneda dóna vida a un jove, Jim O´Connor, company de feina de Tom i que Amanda intentarà casar amb la seva filla.

Foto portada: un moment de Joseph i l’increïble abric en technicolor . Autor: David B.